Over ons

Hier leest u meer over

Hijama & Cupping Roermond

Mijn naam is Niema Mancourbillah, gekwalificeerd Hijamatherapeut en ik heb me de afgelopen tijd verdiept in de verschillende Islamitische geneeswijzen, waaronder Hijama. Deze sprak mij het meeste aan. Vanuit mijn geloofsovertuiging wil ik deze mooie sunna (ritueel) met alle liefde uitvoeren. Ik heb diverse cursussen gevolgd om de cuppingbehandelingen te kunnen toepassen.

Hijama & Cupping Roermond is toegankelijk voor iedere vrouw die het beste uit zichzelf wilt halen. De behandelingen worden altijd secuur en hygiënisch uitgevoerd. Ik volg regelmatig cursussen om mijn kennis over Hijama up to date te houden.

U bent van harte welkom!

Hygiëne staat bij ons voorop!

Wij hergebruiken geen materialen, behalve de rubberen cups die wij voor de cuppingmassage gebruiken. Deze reinigen en desinfecteren we na iedere behandeling. Tevens zorgen wij ervoor dat onze materialen altijd steriel zijn en blijven. Mesjes, prikpennen en cups die bij ‘Wet Cupping’ gebruikt zijn, gooien wij ten alle tijden weg.

Als Hijama praktijk doen we ons uiterste best om ervoor te zorgen dat de hygiëne op orde is en zo blijft. Puur omdat we eventuele kruisbesmettingen willen voorkomen. Deze besmetting is het risico dat een patiënt kan oplopen wanneer iemand zonder gedegen kennis en veiligheidsmaatregelen Hijama/Wet cupping uitvoert. Tijdens een Hijama/wetcupping behandeling werk je als therapeut met bloed. Bloed is een transportmiddel voor veel infectieziektes. Wanneer een gezonde cliënt in aanraking komt met geïnfecteerd bloed, kan deze hierdoor ziek worden en ernstige gevolgen hebben.

Wanneer een therapeut zich aan strenge hygiëne-eisen houdt dan is de kans op kruisbesmetting nihil. Binnen onze praktijk zien wij hier streng op toe, Dit dient op zijn minst in orde te zijn, wanneer de therapeut zijn/ haar behandeling wil uitvoeren. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM strikt op, om ervoor te zorgen dat er geen kruisbesmetting kan plaatsvinden.

Detox uw lichaam en geest met

HIJAMA & CUPPING

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op!

Hartelijk dank voor uw interesse in Hijama & Cupping Roermond. Wij kijken uit naar uw bezoek! Mocht u voor die tijd vragen hebben over onze behandelingen of zou u meer willen weten over Hijama & Cupping in het algemeen, de voordelen en/of de mogelijkheden die wij bieden, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Contact pagina (klik hier)